Wie heeft mijn jas?

Deze jas lijkt op die van mij, maar deze is niet van mij.

LEMMER – Gisteravond was ik bij de voorstelling Fêste Grȗn in de Hege Fonnen in Lemmer. Maar toen ik mijn jas wilde pakken, bleek er een andere te hangen dan die van mij. Ze lijken op elkaar, maar dit is niet mijn jas. In de jas die ik nu maar mee heb genomen zit een soort katoenen lapje. In die van mij waarschijnlijk een bon van een winkel en een 50 cent muntje (of 2). En misschien een tandenstoker, want die heb ik in bijna elke jas zitten. Wie heeft mijn jas en wie kan ik haar jas terug geven? Delen is lief….Oh ja de jas heeft een capuchon en ziet er groener uit in het echt dan op de foto. Bellen mag op het nummer van Lemsternijs 06 1813 1643.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!