Hossen, springen und tanzen in Emmeloord

Emmeloord – Het Oktoberfest komt op zaterdag 7 oktober naar het evenemententerrein in Emmeloord. “We nodigen iedereen uit om de lederhosen en dirndls uit de kast te halen en zich aan te sluiten bij het gezelligste feest van het jaar,” schrijft de organisatie.

Foute schlagers, bier en Duitse gezelligheid

Het Oktoberfest Emmeloord belooft een avond vol foute schlagers, bier, lederhosen, dirndls en Duitse gezelligheid. Met live muziek van Otto Wunderbar, Party Criminals, Immer Hansi en Caro-Helene Fischer Double wordt dit evenement een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Of je nu een bierliefhebber bent, houdt van gezelligheid of gewoon wilt genieten van een unieke avond, het Oktoberfest Emmeloord heeft voor ieder wat wils.

VIP

Samen met je collega’s of vrienden een onvergetelijk feest beleven? Kom als VIP naar het Oktoberfest! Geniet van een geheel verzorgde avond met een eigen VIP tafel, onbeperkt Duits buffet, vijf consumpties en natuurlijk entreetickets.

Kaarten bestellen

Zorg ervoor dat je snel je kaarten bemachtigt! Voor gedetailleerde informatie over locatie, kaartverkoop en het VIP arrangement, bezoek onze officiële website: www.deoktoberfeesten.nl of blijf op de hoogte via onze sociale media. We kijken ernaar uit om samen met jullie het Oktoberfest in Emmeloord tot een groot succes te maken! Breng je vrienden, familie en collega’s mee en maak er samen een geweldige avond van.

Nog meer informatie

Nog meer informatie vind je ook op de site www.deoktoberfeesten.nl

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!