Op Internationale Vrouwendag 8 maart ontmoetingsmiddag in bieb Lemmer

LEMMER – Op vrijdag 8 maart 2024, ter ere van Internationale Vrouwendag, worden de kracht, talenten en ervaringen van vrouwen wereldwijd gevierd. In dit kader organiseren de bibliotheken Mar en Fean, samen met Sociaal Werk De Kear, een inspirerende ontmoetingsmiddag in de bibliotheek van Lemmer. In dit artikel wijdde Lemsternijs al eerder uit over wat Grietjes Vaartjes van de bibliotheek en de Kear daar mee wilden bereiken.

Vrouwen samenbrengen

Het doel van deze bijeenkomst is om vrouwen samen te brengen in een feestelijke setting waar ze elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en onderling kunnen netwerken. Deze middag is bedoeld om bestaande bubbels, hokjes en vakjes te doorbreken en biedt een platform om te laten zien wat vrouwen allemaal in hun mars hebben. Het is tevens een kans om de krachten te bundelen.

Vrouwenkracht

De middag zal worden afgesloten door Saakje Bakker als inspirerende gastspreker: Saakje Bakker is een enthousiaste en bevlogen ambassadrice van vrouwenkracht. Het ophalen van de kracht in jezelf en jezelf krachtig neerzetten, daar gaat ze je deze workshop voor uitnodigen. Want wat is er mogelijk, als jij stopt met jezelf kleinhouden en aanpassen? Vanuit haar achtergrond als bedrijfskundige, storyteller en coach wakkert ze het liefst vonkjes aan zodat het vuurtje van binnen weer meer kan gaan branden.

Geloven in kracht, talenten en ervaringen

“We geloven in de kracht, talenten en ervaringen van vrouwen en willen deze internationale vrouwen dag daarom gebruiken om dit extra uit te lichten met deze feestelijke middag,” aldus de organisatoren. De ontmoetingsmiddag vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024, van 14.00 uur tot 17.00 uur, in de bibliotheek van Lemmer, gelegen aan Albert Koopmanstraat 7. Koffie, thee en een gezamenlijke feestelijke afsluiting worden verzorgd.