Zonnebloemgasten naar de kerstshow

LEMMER – Intratuin Emmeloord heeft sinds kort weer de jaarlijkse Kerstshow. Reden te meer voor de Zonnebloem van de afdeling Lemmer om met haar gasten deze show te bezoeken. Afgelopen dinsdag 24 oktober gingen 26 gasten mee om af te reizen naar de hoofdplaats van de Noordoostpolder.

Verwonderland

Intratuin verraste de gasten in Verwonderland. In deze magische Kerstwereld werden alle zintuigen van de gasten geprikkeld. Het was een gezellige middag en de gasten verbaasden zich over de hoeveelheid kerstartikelen die te zien en te koop waren. Halverwege het bezoek werd iedereen getrakteerd op koffie met apfelstrudel. Daarna ging men weer verder in de vrolijke Kerstsferen. Met de hulp van de vrijwilligers werd een ieder weer veilig thuisgebracht. ‘Dit uitje is voor herhaling vatbaar’, aldus Margriet Liberg van de activiteitencommissie.

Ook eens meedoen?

Heeft u een beperking of woont er bij u in iemand in de omgeving met een beperking en wil diegene meedoen aan een groot scala van allerlei verschillende activiteiten van de Zonnebloem, meld u zelf of een ander aan op telefoonnummer 06 55 55 06 84

Vrijwilliger worden?

Lijkt het u ook leuk om iets te doen voor de medemens, bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een oudere of actief mee helpen bij activiteiten en andere acties, kunt u goed omgaan met mensen of vindt u dat gewoon gezellig: word dan vrijwilliger bij de Zonnebloem!!! U komt dan in een leuke en gezellige groep met vrijwilligers terecht, die graag klaar staat voor haar gasten. U kunt zich aanmelden op telefoonnummer 06- 55 55 06 84.
De Zonnebloem, er kan zoveel meer.