Vishandel Pasterkamp staat elke woensdag met kwaliteitsvis bij Poiesz aan de Verlaet

Vishandel Pasterkamp staat elke woensdag bij de Poiesz aan de Verlaet met een uitgebreid assortiment visproducten.

LEMMER – Wie van kwaliteitsvis houdt, kan elke woensdag terecht bij Vishandel Pasterkamp. Het Urker bedrijf staat op die dag van 10.30-17.30 uur met hun mobiele wagen bij de Poiesz aan de Verlaet.

De vishandel uit Urk hecht veel belang aan kwaliteit. Veel klanten hebben dat inmiddels al ontdekt, want de visspecialisten staan al bijna een jaar op die plek bij de Poiesz in Lemmer op de woensdag. “We vinden het ook erg gezellig hier,” aldus Ruurd Pasterkamp. “En we willen onze kwaliteit graag delen met de Lemsters.”

Assortiment

In de mobiele wagen van Vishandel Pasterkamp is een veelvoud aan kwaliteitsproducten te vinden. “Wij leveren gebakken vis, gerookte vis, haring, roerbakvis en diverse salades en cocktails.”

Meer informatie

Wie op de hoogte wil blijven van de nieuwtjes van de vishandel en wil zien wat er in de vitrine ligt, kan hen volgen via Facebook. 

Bestellen via Whatsapp

Bestellingen doen kan ook via de Whatsapp knop op Facebook. Het whatsapp nummer is 0646272788. Het kan op drukke momenten in de spits voorkomen dat de telefoon niet kan worden opgenomen. Daarom is het aan te raden om bijtijds te bestellen.