OPEN HUIS bij Annemarije’s Brow & Beautysalon in Lemmer

LEMMER – Tijdens onze Klean Klassic make-up Days organiseren wij op 29 maart ook een open huis moment, tussen 09:00 en 12:00 aan het Lemsterpad 54a nr. 17.

Kijkje achter de deuren van een luxe schoonheidssalon

Jullie zijn van harte welkom om eens een kijkje te nemen achter de deuren van een luxe schoonheidssalon. De huidspecialisten staan voor je klaar om je te informeren over onze missie en passie in de salon.  Ook kunnen we je alles vertellen over onze behandelingen voor de perfecte wenkbrauwen of huidverbetering. Ga je deze zomer trouwen en zoek je nog een visagiste op locatie? Kom dan met ons kennis maken.

Klean make-up: plan een demo

Klean make-up dat wil tegenwoordig iedereen, wij werken met de minerale make up van I.AM.KLEAN wat niet alleen zorgt voor een luxueus gevoel maar ook duurzaam is en huidvriendelijk. Deze minerale make-up is zelfs voor de hele gevoelige huid geschikt! Weten wat minerale make-up voor jouw huid kan doen? Plan dan op vrijdag 29 of zaterdag 30 maart een make-up demo om kennis te maken met het merk en profiteer ook nog van 20% korting. (Korting alleen geldig op bovengenoemde data). Aanmelden kan telefonisch 06 -53923927 of via mail info@annemarijesbeautysalon.nl

Zien we jou dan?

Annemarije, Noa en Tammie

Annemarije’s Brow & Beautysalon

Website www.annemarijesbeautysalon.nl