Nagelstudio Nail it by Yvette

RUTTEN – De 19-jarige Yvette van den Burg is thuis aan de Noordermeerweg 59a in Rutten een eigen nagelstudio gestart.

Yvette:” Begin dit jaar heb ik de opleiding allround nagelstyliste afgerond in Zwolle. En nu heb ik thuis aan de Noordermeerweg 59a, mijn eigen nagelstudio. Mijn moeder , Marianne Holtland heeft daar haar eigen kapsalon, Haarstudio Marianne. Het is dus bij ons thuis een heel beauty gebeuren.”

Diverse nagelbehandelingen
Klanten kunnen bij Yvette terecht voor diverse nagelbehandelingen: Gelpolish, Acrylnagels, Nail art en Blushes. “Gelpolish is vooral geschikt als je al mooie nagels hebt , maar wel prachtig gelakt wilt hebben. Acylnagels zijn geschikt voor jou als je wat slechtere nagels hebt, of als ze niet lang willen worden. Ook geschikt voor nagelbijters. Blushes zijn vooral geschikt als je wel redelijke nagels hebt, maar ze extra wilt verstevigen. En in Nail art kan ik vooral mijn creativiteit kwijt. Dus als je in bent voor leuke bijzondere nagels, ben je bij mij aan het goede adres! Lijkt dit je leuk , maak dan gauw een afspraak bij mij op telefoon 06- 204 816 26

Instagram

“En neem een kijkje op mijn instagram account nail.it.byyvette en misschien zie ik je gauw.”