Motorrijbewijs halen?

André Tinga van Motor-Coach brengt graag de passie voor motorrijden over. Het is het ultieme gevoel van vrijheid, zo geeft hij aan.

LEMMER  – Wil jij deze zomer lekker gaan rondrijden op je eigen motor en dus je motorrijbewijs halen? Dan kun je terecht bij André Tinga, een enthousiaste motorinstructeur uit Lemmer die zich volledig heeft toegelegd op het motorrijden. Zelf rijdt hij al ruim 30 jaar motor en het lesgeven doet hij vanuit zijn passie voor het motorrijden. Een passie die hij graag aan jou wil doorgeven!

“Motorrijden is leuk”

Motorrijden geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Motorrijden betekent avontuur beleven en genieten. Tijdens het motorrijden ontdek je de wereld. Dat klinkt misschien wat gek maar het is toch echt zo. Je komt op plekken waar je nog nooit geweest bent of ervaart het geheel anders omdat je op de motor bent. Je rijdt niet simpelweg van A naar B zoals je dat met de auto doet. Op de motor is je reis je bestemming! Je zult ontdekken dat de wereld zoveel mooier lijkt wanneer je deze vanachter je vizier bekijkt.

Lesmotoren

Voor het lessen heeft André begin dit jaar twee nieuwe, super wendbare Kawasaki’s Z650 motoren aangeschaft! Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht zijn deze motoren populaire allrounders. Motoren welke gemakkelijk te besturen zijn en dus ideaal zijn voor de rijlessen. Zowel voor mannen als vrouwen!

Wil jij leren motorrijden?

Ben je geïnteresseerd geraakt? En wil jij zelf het motor-gevoel van vrijheid wel eens gaan ervaren? Aarzel dan niet langer en neem contact op met André. Voor je het weet rijdt jij deze zomer ook je vrijheid tegemoet op de motor!

Intake: ook te geven als cadeau

André start altijd met een intake; dan kun jij het motorrijden zelf ervaren en zo kan hij een inschatting maken van hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben.

Ook kun je de intake als proefles aan iemand cadeau geven die het motorrijden wel eens zou willen ervaren.

Meer informatie

Voor meer info neem je een kijkje op motor-coach.nl. Of bel of App je eens met André. Hij is te bereiken onder het nummer 06 – 30 36 67 26.