Hester Rijpkema staat op VROUW en geeft workshop opgeruimde kledingkast

Hester staat op de beurs VROUW in Leeuwarden en helpt je met je kledingkast op te ruimen.

LEMMER – Hester Rijpkema, Kledingstijl Coach, Trainer Uiterlijke Expressie en Mode Psycholoog een bekende naam in de mode- en interieurwereld met meer dan 35 jaar ervaring, staat dit jaar op de VROUW Beurs in Leeuwarden! In Lemmer is Hester vooral bekend van haar winkel Zeels.  Op 22, 23 en 24 maart verwelkomt ze bezoekers op standnummer 4236 in het WTC ECPO.

Workshop: In 6 stappen naar een opgeruimde kledingkast

Naast haar aanwezigheid op de stand, zal Hester Rijpkema ook dagelijks een workshop van 30 minuten geven in de Innerbeauty room, getiteld “In 6 stappen naar een opgeruimde kledingkast”. Als ervaren expert op het gebied van kledingstijl en zelfontwikkeling, zal Hester haar publiek begeleiden bij het ontdekken van de kracht van een capsule garderobe en hoe deze in slechts zes eenvoudige stappen samengesteld kan worden.

Geld besparen en ecologische voetafdruk verminderen

Hester Rijpkema gelooft dat ware stijl niet draait om de hoeveelheid kledingstukken, maar om zorgvuldig geselecteerde items die echt bij jou passen. Door deel te nemen aan haar workshop, zullen bezoekers niet alleen leren hoe ze keuzestress kunnen minimaliseren en efficiënter kunnen kleden, maar ook hoe ze geld kunnen besparen, hun ecologische voetafdruk kunnen verminderen en meer rust en ruimte kunnen creëren in hun leven en kledingkast.

Praktische tips en trucs

De workshop belooft praktische tips en trucs te bieden om een garderobe te creëren die perfect past bij de persoonlijkheid en levensstijl van elke deelnemer. Door samen overbodige items te minimaliseren en te leren hoe je eindeloze outfits kunt creëren door te mixen en matchen, zal Hester Rijpkema haar publiek begeleiden naar een garderobe die niet alleen veelzijdig is, maar ook de beste versie van henzelf weerspiegelt.

Meer informatie, boeken en contact

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer georganiseerde, duurzame en stijlvolle benadering van mode, nodigt Hester Rijpkema hen uit om deel te nemen aan haar workshop tijdens de VROUW! Beurs in Leeuwarden of bezoek haar website voor meer persoonlijk aanbod.

Voor meer informatie en om te boeken, bezoek de website van Hester Rijpkema op https://www.hesterrijpkema.nl/ en/of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van haar aanbod en evenementen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
ECHT Hester
Hester Rijpkema
Telefoonnummer: 06 22114933
E-mail: info@hesterrijpkema.nl
Website: www.hesterrijpkema.nl
Of bezoek haar stand 4236 op de VROUW! Beurs in Leeuwarden op 22, 23 en 24 maart.