Hele nieuwe wasstraat bij Vakgarage Aukema

Halverwege de wasbeurt. Foto Lemsternijs

LEMMER – Sinds kort draait er een heel nieuwe wasstraat bij Vakgarage Aukema aan de Stationsweg 14b, die is voorzien van de nieuwste technieken. De krachtige machine die elke auto – van groot tot klein – weer heerlijk schoon maakt, wordt begeleid door verlichting. Wie buiten staat, ziet een keur van lampjes en kleuren. De klant kan bovendien terecht voor een heel uitgebreid aantal wasprogramma’s.

Hogedruk van 85 bar en extra grote wielborstels

De hogedruk waarmee onder andere het voorwasprogramma wordt gedaan is hoog, namelijk 85 bar. Ook de wielborstels, die bovendien extra groot zijn omdat veel auto’s tegenwoordig steeds grotere velgen hebben, worden met 85 bar gereinigd. Wie een extra glanzende auto wil, kiest voor het programma met polish. De wax wordt er met deze nieuwe machine overheen geneveld en vervolgens wrijven de borstels de was als het ware in. Een ware bescherming van de lak tot gevolg. De nieuwe wasstraat heeft bovendien contourvolgende droger. De auto komt er na een grondige wasbeurt dan ook bijna helemaal droog weer uit.

Shop

Wie zijn auto wil laten wassen in de nieuwe wasstraat meldt zich in de shop van Garage Aukema en maakt daar een keuze uit de wasprogramma’s. Wie advies wil, krijgt dat vanzelfsprekend ook daar. Een ding is wel zeker: de nieuwe wasstraat zorgt ervoor dat auto’s er weer fantastisch schoon uitkomen.
Niet alleen de wasstraat zelf is overigens vervangen door een heel nieuw Christ Wash Systeem. De ruimte waar de wasstraat in staat, werd ook voorzien van volledig nieuwe wanden en het plafond werd vernieuwd.

Meer informatie

Meer informatie over Vakgarage Aukema is te vinden op de site www.vakgarageaukema.nl