Salon Shine: Uitzonderlijke maandactie april

LEMMER – Bij Salon Shine hebben ze ook deze maand weer twee toffe maandacties. “En die gaan jullie zeker te weten ook heerlijk vinden!,” zeggen ze daarover in de Salon.

De acties

Maandactie NUMERO UNO: 1x Tei System behandeling 60 minuten voor maar 30 euro

Maandactie NUMERO DOS: Uitgebreide Spring Special Facial voor maar 50 euro

Uitleg over de behandelingen

Maandactie NUMERO UNO: De Tei system behandeling.
“Altijd al nieuwsgierig naar onze superkrachtige Tei? Deze maand kun je wel heel voordelig kennismaken met het Tei System. Normaliter kun je zo’n behandeling niet los boeken, maar deze maand wel. Gewoon omdat we graag iedereen kennis willen laten maken met dit top apparaat! 1 behandeling van 60 minuten kost in de maand april maar 30 euro! Deze actie is écht eenmalig want wij geloven in de kracht van een kuur als het op de Tei aan komt. Met 1 behandeling kun je echt wel wat centimeters omvang verliezen, maar door het in kuurverband te doen zorgen we voor blijvende resultaten.
Kom je langs? Dan gaan wie die body van jou flink aan het werk zetten en shapen!

Let op: Deze Tei maandactie kun je maar 1x boeken, we weten dat er veel vraag is naar een losse behandeling op de Tei en we willen iedereen de kans geven een plekje te bemachtigen.”

Maandactie NUMERO DOS: Uitgebreide Spring Special Facial

Ieder seizoen heeft de huid andere behoeftes, geef je huid een vitamine boost met de spring special. Deze bestaat uit:

  • Huidanalyse
  • Massage met de Vitasphere Massage Gel. (Deze luxe massage gel is verrijkt met de vitamines A, C en E, verpakt in gekleurde bolletjes van jojoba-esters (spheres), die ontleding van de vitamines voorkomen. De spheres zorgen voor een zachte peeling en smelten tijdens het masseren, waardoor de vitamines vrijkomen.
    Wenkbrauwen epileren
  • Serum
  • Dag/Nachtverzorging
  • Delicious Smoothie

Boeken

De behandelingen kunnen geboekt worden via Afspraak Maken.