Speciale aanbieding Boek: De Vyber Ride E1 Lite nu voor 2099 euro

LEMMER – Boek Rijwielhandel heeft momenteel een superaanbieding. De opvallende Vyber Ride E1 Lite, een e-bike met een stille, maar kleine middenmotor is nu 200 euro in prijs verlaagd en kost nu geen 2299 euro, maar 2099 euro. De e-bike heeft een stille maar krachtige motor en 7 Shimano Nexus versnellingen. Een verende voorvork en een verstelbare stuurpen maken het fietsen erg comfortabel.

Licht en 2 kleuren

Het aluminium frame is licht van gewicht en de fiets heeft Vyber Esential LED stuurbediening. De e-bike is verkrijgbaar in het zwart en in het blauw.

Zet je meer kracht, dan krijg je meer ondersteuning

De middenmotor wordt aangestuurd door digitaal gecontroleerde trapkrachtsensoren. De intelligente trapkrachtsensor meet hoeveel kracht je op de pedalen zet. Zet je meer kracht, dan krijg je meer ondersteuning. De fiets heeft verder een goede wegligging door de lage plaatsing van de aandrijfunit.

Gratis onderhoudsbeurt

Bij Rijwielhandel Boek krijgt de klant zoals altijd bij aankoop van een nieuwe e-bike de eerste onderhoudsbeurt er ook nog eens gratis bij. Wie geïnteresseerd is in deze e-bike (of een andere) is voor een goed en gratis advies van harte welkom aan de Langestreek 7 in Lemmer. Meer informatie is ook te vinden op de website: https://www.rijwielhandelboeklemmer.nl/.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!