Hilly Gaia Coaching helpt vrouwen rust en ruimte te ervaren

LEMMER – Hilly Loerts is Levenscoach bij Hilly Gaia-Coaching. Vanuit haar praktijk helpt ze (jonge) vrouwen rust en ruimte in hun hoofd, hart en lijf te ervaren. “Door middel van de oefeningen die ik aanreik is er ruimte om los te laten. Het lijf leert te helen. Wanneer je het gevoel hebt uitgedaagd te worden door gebeurtenissen en emoties, dan is het essentieel om steeds opnieuw de verbinding met jezelf aan te gaan,” zegt ze daarover.

Daar waar je valt, ligt je schat begraven

Het zaadje van Hilly Gaia-Coaching ligt in Hilly’s tienerjaren. Als tienermeisje ging ze door een donkere tijd. “Door onverwerkt trauma liep ik uiteindelijk vast in mijn volwassen jaren. Mijn lijf was op. Het vertelde mij op verschillende manieren dat ik het anders mocht gaan doen. In 2016 kwam ik thuis te zitten met een burn out en een PTSS. Het was een absolute wake-up call. Het pad dat ik heb bewandeld op gebied van persoonlijke ontwikkeling, is intens geweest. Dit pad heeft mij gebracht bij de ware verbinding met mezelf. Voor mij gaat leven over het vinden van liefde en licht in jezelf. Wanneer je los kunt laten en kunt omarmen, dan kun je met liefde kijken naar de lessen die het je heeft geleerd. Daar waar je valt, ligt je schat begraven.”

Vandaag is het later

Jarenlang riep Hilly dat ze later andere vrouwen ging helpen. “Vandaag is het later. ‘ Volgens Hilly zijn we soms zo gewend geraakt aan de kwaaltjes in ons lijf: hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en aan gedachten die ons steeds opnieuw brengen naar iets waar we onzeker over zijn. Haar vraag is dan dan:”Volg je écht je eigen verlangen? Of volg je het advies van de ander? Wat is er mogelijk wanneer je je zorgen en onzekerheden los kunt laten? Wanneer je de liefde in jezelf vindt, dan vind je ook ware verbinding met de mensen om je heen. De wereld om je heen wordt zoveel mooier wanneer je leert te omarmen, los te laten en kunt staan voor wie je écht bent.”

Binnen haar praktijk maakt Hilly gebruik van NLP, mediatie, Sjamanisme en essentiële oliën. Ook heeft ze voortdurend een aantal mooie trainingen en workshops voor dames die willen werken aan deze zaken. Ze besluit haar betoog:”Lieve vrouw, ik help jou graag verder naar meer rust en ruimte in je hoofd, hart en lijf. Ik heet je welkom.”

Meer informatie

Tel: 06 111 9 555 2
E-mail: hilly@hillygaia-coaching