Remon Optiek geeft het stokje door aan Oogwereld Remon

LEMMER – Remon Optiek heeft het stokje doorgegeven aan Oogwereld Remon. Femke en Remon zijn daar erg content mee, vertellen ze. “Wij zijn heel blij met de samenwerking met Oogwereld. Wij kwamen negentien jaar geleden vanuit Steenwijk naar Lemmer en kijken vol trots terug op wat we bereikt hebben. Eerst vijf jaar aan de Langestreek en nu alweer veertien jaar aan de Kortestreek.”

Altijd “aan” staan

“Toen Oogwereld ons begin oktober benaderde om te gaan samenwerken, kwam dat precies op het goede moment. Na negentien succesvolle jaren waarin wij 24/7 samen waren en altijd ‘aan’ stonden, spraken we al regelmatig over wat wij in de toekomst wilden gaan doen. We hadden allebei de behoefte om samen nieuwe avonturen aan te gaan.”

Oogzorg hoog in het vaandel

“In Oogwereld zien we een partner die net als wij gastvrijheid, betrokkenheid, vakmanschap, service en goede oogzorg hoog in het vaandel heeft staan. Zij werken alleen samen met winkels die die visie delen. Onze winkel blijft de vertrouwde naam ‘Remón Optiek’ houden en ik zal ook regelmatig in de winkel aanwezig zijn. Net zoals we in Lemmer zullen blijven wonen, want wij hebben echt ons hart aan Lemmer verpand en er niet alleen heerlijk gewerkt, maar ook mooie vriendschappen opgedaan. We kijken terug op negentien prachtige jaren, waarin we met fantastische medewerkers en fijne klanten een mooi bedrijf hebben opgebouwd. Bedankt daarvoor!” zeggen Femke en Remon daarover.