Wie verras jij op Valentijnsdag?

Over een paar weken is het alweer de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Dé dag om jouw liefste eens extra te verrassen óf om je geheime liefde een teken van je liefde te sturen. Doe je dat anoniem of is dit hét moment om je liefde te bekennen aan degene van wie je al weken, maanden of nog langer droomt, zowel ‘s nachts als overdag?

Hoe de traditie van op 14 februari je liefde bekennen is ontstaan, is niet helemaal duidelijk. Maar vandaag de dag kun je er eigenlijk niet omheen. Ook als je al jarenlang gelukkig bent met de liefde van je leven is 14 februari de dag om dat nog eens openlijk duidelijk te maken. En in deze moeilijke tijden is een beetje extra liefde verspreiden sowieso een goed idee.

Hoe pak je het aan?

Maar hoe pak je het aan? Waarmee doe jij degene die voor jou het meest speciaal is op de hele wereld echt een plezier? Uit eten gaan is misschien nog ingewikkeld, een kaartje sturen is niet erg origineel. Bij Valentijnsdag wil je wel echt even uitpakken. Dus geef je je Valentijn bloemen. Met bloemen laat je echt zien dat je iemand heel graag ziet en dat je echt om iemand geeft.

Het is een extra verrassing als je die bloemen laat bezorgen en zeker als je geliefde nog van niks weet, is dat een goede manier om het nog even spannend te houden. Een bos bloemen laten bezorgen bij je Valentijn is echt heel erg leuk, maar hoe weet je of je Valentijn thuis is op het moment dat de bezorger op de stoep staat met jouw bloemenhulde? Een kaartje in de bus vinden en daarna moeten aanbellen bij de buren of op zoek moeten naar het afgiftepunt is toch niet helemaal wat je voor ogen hebt. Maar maak je geen zorgen, ook dat probleem is nu gemakkelijk op te lossen. Je kunt tegenwoordig namelijk zelfs bloemen als brievenbuspakje laten versturen.

Keuze

Als je een brievenbuspakje met bloemen verstuurt, heb je nog verrassend veel keus. Je kunt de bos bloemen helemaal naar je eigen smaak uitkiezen, de soort bloemen, de kleuren, de stijl van het boeket. Als je niet goed weet welke bloemen je moet kiezen, ga dan voor de bloem die al eeuwenlang hét symbool van de liefde is en stuur je geliefde  Valentijn rozen. Rode rozen als je zeker bent van deze liefde of een bos met verschillende kleuren als je je geliefde een beetje vrolijkheid wilt sturen. Je kunt ook nog  een kaartje toevoegen waarop je in je eigen woorden kunt omschrijven waarom jouw Valentijn voor jou de enige ware is. Of kies nog een cadeautje uit om je grote liefde nog extra te verwennen op deze speciale dag. Wat zal hij of zij verrast zijn als hij de post uit de bus haalt en er een heuse bos bloemen tussen blijkt te zitten. Kom jij even lief en origineel uit de hoek!