Annemarije’s Beautysalon geeft 5x glimlach cadeau

LEMMER – Annemarije’s Visagie en Beautysalon doet mee met de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ aan vrouwen met kanker.
In de maand februari kunnen minimaal vijf vrouwen met kanker terecht bij haar in de beautysalon aan het Waaigat in Lemmer voor een gratis verwenmoment.

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’.
Vanaf 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker.

Het geeft energie
Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en het ontspannen. Ingeborg: “Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie.”

Verwenmomenten cadeau
De actie duurt de hele maand februari.
Aanmelden kan via de mail info@annemarijesbeautysalon.nl
Ken jij iemand met kanker?
Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!