Schot in de roos bij Lemsterwens

Schot in de roos bij Lemsterwens Ton Miltenburg kon door een aanpassing weer zijn hobby uitoefenen.

LEMMER – In de zomer heeft Stichting Lemsterwens ijsjes rondgebracht bij de bewoners van Suderigge. En een dag later hebben ze de hapjes en drankjes kunnen verzorgen op de hoek van de Langestreek, voor het initiatief van Jan van der Werff.

Weer mee kunnen doen

In september heeft Stichting Lemsterwens kunnen helpen bij de familie Miltenburg. Ton Miltenburg kon door een beperking zijn schietsport bij Schietvereniging Lemmer niet goed uitoefenen en kon hiervoor niet zomaar een passende oplossing vinden. Stichting Lemsterwens werd ingeschakeld en zij hebben iemand kunnen vinden die in overleg met Ton Miltenburg een verstelbare ondersteuning heeft gebouwd zodat hij zijn favoriete sport weer goed kan uitoefenen. Mocht je meer willen weten over de schietvereniging? Loop eens binnen: elke maandagavond in de periode september tot en met maart is ben jij vrij om binnen te lopen op de clubavond, aan het Lemsterpad 5 in de Lemstervaart.

Ook hulp of ondersteuning nodig?

Ben jij of ken jij ook iemand die hulp of ondersteuning kan gebruiken? Stuur Stichting Lemsterwens een bericht via de website en wie weet kunnen zij ook iets voor jou of je naasten betekenen. Contact kun je opnemen via www.lemsterwens.nl of via de mail contact@lemsterwens.nl.

In dit artikel lees je meer over wat Lemsterwens allemaal doet: Stichting Lemster Wens vervult graag wensen – Lemsternijs