6 september: workshop persoonlijke ontwikkeling “Jij, de ander en samen”

Liesbeth (links) en Jannie. Foto Conny Kitsschmann

LEMMER – Tijdens een moeilijke fase in je leven, kan je het gevoel krijgen dat je vast zit en niet weet hoe je verder komt. Je wil wel vooruit, maar hoe? En waarheen? In zo’n periode kan je wel wat hulp gebruiken. De oorzaak kan van alles zijn: echtscheiding, ontslag, burn-out, ziekte of verlies kunnen zoveel tegenslag en onzekerheid met zich meebrengen, dat je er zelf niet uitkomt. En wees gerust: je bent echt niet de enige.

Terugkeren in je kracht en energie

Met de workshop Persoonlijke Ontwikkeling: jij, de ander en samen” kom je erachter wat écht belangrijk voor je is. Waar jij staat in het leven, in contact met jezelf en de ander. Hoe je samen in verbinding bent. En vooral hoe bewaak jij je grenzen in contact met jezelf en de ander. Dit nieuwe perspectief geeft nieuwe energie.

Compacte workshop

Het programma is opgebouwd als een 1-daagse (ont)spannende ontdekkingstocht, met een beetje theorie en vooral veel opdrachten en interactie.

  • We maken kennis met elkaar op een speelse manier: wie ben jij? Jij staat centraal; de formulering en bijbehorende gevoel. Wie en wat is de ander?
  • Hoe gaat het in contact met de ander? Waar zijn jouw grenzen en die van de ander? Waarom doe je wat je nu doet? Wat levert het je op? Wat gebeurt er als je samen bent?
  • Op verschillende manieren ga je onderzoeken wanneer je in contact blijft en wanneer je uit contact gaat. Je leert herkennen wat je patronen zijn en hoe je deze op positieve manier kan omzetten. En vooral: je leert je grenzen kennen.

Over de workshop

Deze workshop persoonlijke ontwikkeling “Jij, de ander en samen” wordt gehouden op 6 september 2024 en wordt gegeven door Jannie Klaren en Liesbeth Weinans.  Jannie Klaren geeft lichaamsgerichte traumatherapie en massagetherapie. Liesbeth Weinans begeleidt mensen bij ingrijpende levensprocessen. Het is een spannende en fijne ontdekkingstocht, met veel praktische opdrachten en interactie. Nieuwe inzichten, werken aan concrete, haalbare doelstellingen en krijgen van nieuwe energie. Je kunt je aanmelden via jannie@hetwijzeleven.nl en liesbeth@werkplaatsnieuwperspectief.nl

Datum: Vrijdag 6 september 2024
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Locatie: Marwei 59, Delfstrahuizen
Kosten: €90,00 (incl. lunch, koffie en thee)
Aanmelden: jannie@hetwijzeleven.nl en liesbeth@werkplaatsnieuwperspectief.nl

Meer over Het Wijze Leven en de Werkplaats voor nieuw perspectief

Het Wijze Leven van Jannie Klaren begeleidt mensen bij persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit kan zijn in je manier van denken, communiceren of vitaliteit. Uitgangspunt is dat lichaam en geest een eenheid is. Er zijn verschillende invalshoeken (vanuit het hoofd en vanuit het lichaam) om invloed uit te oefenen op je stemming en op je leven.
In de Werkplaats voor nieuw perspectief werkt Liesbeth Weinans, samen met mensen die zijn vastgelopen in hun leven na een ingrijpende levensgebeurtenis, De begeleiding is er op gericht om de nieuw ontstane situatie te verwerken en te accepteren. Een verstoord evenwicht kan worden hersteld waarna je verder kunt of opnieuw kan beginnen.