Bijeenkomst voor ouder(s) met een kind met autisme

Olga Vermeeren leidt de bijeenkomst. Foto FysioLemmer

LEMMER – Op donderdagavond 25 april, van 19:30 tot 21:00 uur, zijn ouders van een kind met autisme die de behoefte voelen om hun ervaringen te delen en steun te vinden bij anderen welkom bij Fysio Lemmer.

Uitdagingen: hoe pak je ze aan

Soms loop je als ouder tegen uitdagingen aan waarvan je je afvraagt hoe anderen deze aanpakken. Of misschien wil je gewoon je verhaal delen zonder oordeel. Tijdens deze avond staat een luisterend oor voorop, waarbij we ervaringen uitwisselen. Het is dus geen hulpverlening, maar een informele bijeenkomst voor ouders door ouders.

Olga Vermeeren

Je wordt verwelkomd door Olga Vermeeren, zij is ervaringsdeskundige als moeder van een kind met autisme en werkt als intern begeleider en gedragsspecialist in het gespecialiseerd voortgezet onderwijs.

Mogelijk meer avonden

Er zal vanuit Fysio Lemmer regelmatig gepeild worden waar de behoefte ligt en informatie delen op basis van de input van de ouders. Bij voldoende interesse zullen er in de toekomst meer van deze avonden georganiseerd worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Om een idee te krijgen van hoeveel mensen er komen en de beperkte aantal zitplaatsen is het fijn als mensen zich van te voren aanmelden. Dit kan door een mail te sturen naar oc.vermeeren@hotmail.com

Meer informatie

📅 Datum: Donderdagavond 25 april
🕢 Tijd: 19:30 – 21:00 uur
📍 Locatie: Fysio Lemmer, Vissersburen 16-20