Geslaagde Clinic Meiden Voetbal Academie bij CVVO

LEMMER – Naar donderdag 14 september hadden de Liekes, Daphnes en Jills vanuit alle hoeken van de gemeente reikhalzend naar uitgekeken. Het was namelijk de dag waarop (onder ideale weersomstandigheden) het team van de Meiden Voetbal Academie een circuit had uitgezet op het kunstgrasveld van vv CVVO.

70 meiden bijeen

Ter promotie en stimulatie van het meidenvoetbal bij CVVO had Clubicoon Erna Bouma maar liefst 70 meiden bij elkaar weten te sprokkelen om aan deze gezellige clinic deel te gaan nemen. Verdeeld in twee charges kwamen eerst de meiden van 8 t/m 12 jaar en later de dames van 13 t/m 16 jaar aan bod. Onder het genot van eigentijdse hippe beats kregen de dames in kleine groepjes op professionele wijze de fijne kneepjes en vaardigheden van de verschillende voetbalonderdelen voorgeschoteld.

Afgetraind

Soms waren het best wel pittige oefeningen, maar geen probleem voor deze Lemster Famkes, die als bekend beslist niet van suiker zijn. Afgetraind, moe maar voldaan konden de dames -voorzien van een certificaat- terugzien op een zeer gelaagde clinic, die zeker voor herhaling vatbaar is.