Voetencentrum Wender is verhuisd naar nieuwe locatie in Lemmer

LEMMER – Sinds maart 2014 was podotherapiepraktijk Voetencentrum Wender gevestigd op de Houtsaachmole in het Gezondheidscentrum Lemsterpark, maar na groei en veranderingen in de praktijk is het tijd voor een stap verder. “Deze stap hopen wij te kunnen zetten op een nieuwe locatie. Per 1 september 2023 is Voetencentrum Wender naar de Arcade aan het Rijgersmapark 4 in Lemmer verhuisd.”

Wat is podotherapie?

Een podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. De podotherapeut heeft verschillende mogelijkheden om lichamelijke klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug te behandelen. Hierbij kunt u denken aan een therapie met behulp van steunzolen, (medical) taping, ortheses, nagelbeugels en schoenadviezen. Een podotherapeut speelt daarnaast een belangrijke rol in de voetzorg voor mensen met diabetes. Voetencentrum Wender werkt nauw samen met andere disciplines, zoals de fysiotherapeut en (medisch) pedicure. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, waaronder de iPad 3D scan en de digitale drukmeting.

Wanneer naar de podotherapeut?

Pijn of vermoeidheid in uw voeten of benen is altijd een reden om een afspraak te maken bij de podotherapeut. Een afspraak maken kan makkelijk via de website www.podotherapeut.nl/afspraak-maken. “Maakt u liever telefonisch een afspraak? Dat kan door te bellen naar 088 – 454 77 00. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 17:30 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.podotherapeut.nl.

Open dag

“Bent u benieuwd naar de nieuwe locatie? Op vrijdag 29 september tussen 16:00 en 17:00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe praktijkruimte.”