Veteranencafé in De Laatste Stuiver

LEMMER – Op zaterdag 25 juni 2022 is het Nederlandse veteranendag. Voor veteranen die om welke reden dan ook niet naar Den Haag (kunnen/willen) gaan, is er het “Veteranencafé De Laatste Stuiver” aan de Schans 10 in Lemmer. Veteranen kunnen daar in een ontspannen sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, verhalen met elkaar delen. Even terug naar toen, het “ouwe jongens krentenbrood”.

Locatie: Café de Laatste Stuiver in Lemmer, Schans 10
Tijden:
12.00 uur Ontvangst
13.00 uur Verzorgde lunch
13.30 uur Borrelen
17.00 uur Afsluiting

Veteranen mogen ook na de afsluiting blijven.

Lunch en borrelhapjes aangeboden

De lunch wordt de veteranen aangeboden door  “Cafe Restaurant Centrum”, de buren van Café De Stuiver. Ook wordt er voor een borrelhap voor bij de borrel gezorgd. Deze wordt mogelijk gemaakt door “Snackbar de Schans”. Daardoor worden de lunch en de borrelhap gratis aangeboden. Voor de borrel geldt een veteranenkorting van 20%.

Veteranenpas

Veteranen die het Veteranencafé in Lemmer willen bezoeken, hoeven zich vooraf niet op te geven. Wel wordt een Veteranenpas ter verificatie van de Veteranenstatus gevraagd. “Omdat we voor deze middag een specifieke doelgroep willen bereiken, kunt u daarom op vertoon van uw veteranenpas toegang krijgen tot het Veteranencafé op bovengenoemde tijden. Mocht u veteraan zijn maar nog geen veteranenpas hebben aangevraagd of deze is nog niet ontvangen? Dat is geen probleem, wij vullen graag dit formulier online met u in. Dit is ter plekke mogelijk. Hiervoor volstaat een kopie of foto van een uitzend certificaat (Missie naam en data) icm uw ID bewijs,” aldus de organisatoren Lowy, Petra, Patricia & Klaaske.