22 juni: Midsummer Party voor Stichting Lemster Wens

LEMMER – Op 22 juni vindt de tweede editie plaats van de Midsummer Party in Beachclub Lemmer! De opbrengst van het feest wordt door Lionsclub Lemmer ingezet voor Stichting ‘Lemster Wens’. Deze stichting heeft afgelopen jaar al meerdere lokale doelen ondersteund. Mensen of organisaties die dat nodig hadden, kregen een bijdrage of er werd daadwerkelijk iets gemaakt of opgeknapt door de mannen van de stichting die daarvoor zelf de handen uit de mouwen staken. Zo kreeg de Avondvierdaagse een bijdrage, werd de tuin van iemand opgeknapt die dat zelf niet kon en werd er een bijdrage gegeven aan de Voedselbank.

Midsummer Party

Tijdens de Midsummer party is er van 20.30 uur tot 01.00 uur feest met DJ’s en een spetterend optreden van feestband ‘Dames Draaien Door’ in de Beachclub Lemmer. Er zijn heerlijke drankjes en hapjes, en je kunt buiten en binnen genieten van een mooie zonsondergang en een lange zomeravond. Dresscode = white!

Tickets bestellen

Bestel hier je tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/lions-midsummer-party-2024-second-ed OF gebruik de QR-code op de flyer.

Door mee te feesten steun je de stichting Lemster Wens

De opbrengst van het feest wordt door Lionsclub Lemmer dus ingezet voor Stichting ‘Lemster Wens’. Deze goede doelen wil ze blijven ondersteunen, dus door mee te feesten en een ticket te kopen helpen mensen de stichting lokale doelen te ondersteunen. Hieronder zie je een paar voorbeelden van mensen of instellingen die al zijn geholpen door de stichting.

Meer weten over Lemster Wens: lees dan dit artikel: Stichting Lemster Wens vervult graag wensen – Lemsternijs

Meer weten over de Lions Club

Wil je meer weten over de Lions Club, neem ook dan contact op via activiteiten@lionsclublemmer.nl.