Zuiderbaan Lemmer pakt groots uit op Holland Boot

Profiteer tijdens Boot Holland 2018 van de unieke beurspromoties

LEMMER/L’WARDEN – Zuiderbaan Totaal service uit Lemmer pakt groots uit tijdens Boot Holland in het WTC te Leeuwarden.

9 t/m 14 februari
Boot Holland opent vandaag, vrijdag 9 februari, haar deuren en is met recht de beurs in Nederland voor de watersporter. Boot Holland duurt zes dagen van vrijdag 9 februari t/m woensdag 14 februari.

Beurspromoties
Zuiderbaan Totaal service uit Lemmer pakt groots uit samen met haar partner Mercury.
De complete lijn van Mercury is te bewonderen tijdens de beurs waaronder: Mercruiser diesel, de Verado race line en de complete lijn buitenboord-motoren van Mercury.
Een primeur is een 400 pk sterke Verado die als doorsnede te bewonderen is. Naast de motoren ligt de nieuwe lijn opblaasboten van Quicksilver op de stand. Tijdens de beurs gelden er unieke beurspromoties waar u mee ontzorgd wordt en geld bespaart.
Boot Holland is de aftrap van het nieuwe watersport-seizoen en voor de watersport-liefhebber het moment om stil te staan bij zijn of haar boot. Zuiderbaan Totaal service uit Lemmer zijn vakmensen die u werkelijk op alle gebied kunnen ontzorgen.
Of het nu om uw opblaasboot of jacht gaat.

Service en kwaliteit

Hoe prettig is het dat u als eigenaar van een jacht of opblaasboot een telefoonnummer heeft, waar u mensen aan de lijn krijgt die service geven en kwaliteit leveren in werkelijk alles voor uw jacht. Zo’n adres waar u binnenloopt en ze u een oplossing aanbieden en het regelen.

Ontzorgen met de Z van Zuiderbaan Totaal Service. Het verbaast u dan ook niet dat wij nauw samen werken met onze partners B&G, HP watermakers, Magnus Master, Mastervolt, Mercury, RayMarine, Simrad, Valiant, Webasto, Quicksilver en Zuiderbaan track & trace.

Onderhoud
Het is nu de tijd om stil te staan bij het vaarklaar maken van uw rubberboot, jacht en de planning af te geven wanneer uw boot of jacht weer het water in mag. Vanzelfsprekend kunnen wij onderhoud aan elke motor in eigen hand uitvoeren.
Een afspraak is zo gemaakt: 0514 – 593558

Zuiderbaan Totaal Service uit Lemmer vindt u aan de Vuurtorenweg 6 in Lemmer.
Wij adviseren, onderhouden, monteren en ontwikkelen werkelijk alles voor de particulier en de zakelijke watersportmarkt.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!