Ziggo werkt: in de nacht van 22 op 23 februari geen tv, internet en bellen

Ben je een nachtbraker en kijk je graag tv in de nacht of ben je aan het werk op computer of wifi? Dat lukt komende nacht niet.

LEMMER – In de nacht van 22 op 23 februari werkt Ziggo aan het netwerk in Lemmer. Dit betekent dan wel dat mensen dan in de nacht geen tv, internet en vast bellen hebben. Tussen 1.00 en 4.30 uur ‘s nachts gaat alles uit. Er kan niet gebeld worden, er kan geen tv gekeken worden en ook internetten gaat niet. Het betekent dus ook dat er geen wifi is. Wie een alarmering heeft via telefoonlijn of internet kan daar misschien ook geen gebruik van maken. Dat hangt af van de leverancier. Mensen kunnen op  misschien niet als de verbinding uit is. Neem voor vragen hierover contact op met uw leverancier. Na de werkzaamheden is het goed om te checken of alles nog wel werkt. Vooral de tv kan kuren vertonen. Zet de tv dus de volgende dag aan, check of alle zenders er nog zijn. Is dat niet het geval, zap dan naar kanaal 800. De tv stelt dan automatisch de zenders weer in en na een minuut staan ze dan weer op de juiste plek. Dat moet wel op elke tv in huis gebeuren.

Werkt het modem niet?

Het modem start meestal vanzelf wel weer op. Werkt internet en vast bellen toch niet zoals het hoort? Zet dan het modem even uit en weer aan.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!