Zeilmakerij De Vries Maritiem zoekt bemanning!

LEMMER – Zeilmakerij De Vries Maritiem zoekt bemanning!

 Onze vacatures:

  • Canvas Zeilmaker
  • Bedrijfsleider canvas
  • Planner
  • Verkoper & Ontwerper zeilen

Ben jij op zoek naar een unieke baan waar ambacht en moderne techniek samenkomen? Zeilmakerij De Vries Maritiem, een van de oudste zeilmakerijen van Nederland, is op zoek naar enthousiaste medewerkers:

Canvas Zeilmaker *

 Wil jij de mooiste kappen, dektenten, zonnekleden maken, heb je oog voor detail en ben jij iemand die graag met zijn handen werkt? Vind je het leuk om ambacht te combineren met de nieuwst technologieën?

Als zeilmaker ga je op pad met moderne apparatuur om in te meten, je maakt het mooiste ontwerp. En na productie ben je verantwoordelijk voor de oplevering. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Bedrijfsleider *

Ben jij een natuurlijke leider met een passie voor de maritieme sector en ervaring in productieplanning?

Als bedrijfsleider bij Zeilmakerij De Vries Maritiem ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op onze canvasafdeling. Je zorgt ervoor dat de productie efficiënt verloopt, de planning nauwkeurig wordt gevolgd en dat de hoge kwaliteit van onze producten wordt gewaarborgd.

 Planner *

Ben jij een georganiseerde, proactieve en klantgerichte professional die houdt van de dynamiek van de maritieme sector?

Als planner bij Zeilmakerij De Vries Maritiem ben je de spil in ons productieproces. Je zorgt voor een efficiënte planning van onze productie- en montage activiteiten, waarbij je rekening houdt met de wensen van onze klanten en de capaciteit van ons team.

Verkoper & Ontwerper van zeilen *

Kan jij niet wachten om klanten te adviseren over prachtige nieuwe zeilen? Wil je alles vertellen over het onderhouden en repareren van zeilen? Lijkt het je mooi om zelf aan boord zeilen in te meten en zeilen te ontwerpen?

Je combineert verkoop met ontwerp waardoor deze functie veel afwisseling biedt. Je kunt je passie voor zeilen perfect combineren met technische expertise en klantgerichtheid om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om zeilen voor een open zeilboot, of een 50-ft zeiljacht, jij maakt het verschil en weet wat de klant wil.

Meer informatie

*kijk voor meer informatie over onze vacatures op onze website

Bij Zeilmakerij De Vries Maritiem heerst een prettige en ongedwongen werksfeer. We bieden onze medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Daarnaast zijn de werkuren flexibel, waardoor je werk goed te combineren is met andere leuke dingen die het leven biedt.

Ben jij de persoon die wij zoeken of ken je iemand die perfect in ons team past? Neem dan contact met ons op! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan mooie projecten op het water.

Solliciteren

Interesse? Stuur je motivatie naar info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl of bel ons direct op 0514 – 56 20 15. Kom bij ons aan boord en navigeer met ons naar een prachtige toekomst bij Zeilmakerij De Vries Maritiem!