Woonzorgcentrum Suderigge en Dienstencentrum Senioren Lemmer zetten samen seniorenrestaurant op

LEMMER – Suderigge, woonzorgcentrum van Zorggroep Hof en Hiem, en Dienstencentrum Senioren Lemmer hebben er samen voor gezorgd dat er op 6 februari weer een seniorenrestaurant wordt geopend in Lemmer. Ze doen dit omdat er onder de senioren uit de wijk de wens bestond om gezellig samen te kunnen eten in zo’n restaurant. Suderigge, woonzorgcentrum van Zorggroep Hof en Hiem, en Dienstencentrum Senioren Lemmer heten alle senioren uit de gemeenschap van harte welkom in het restaurant. “Schuif aan voor een smaakvolle maaltijd en geniet samen van gezelligheid en goed gezelschap.”

Gezamenlijk genieten: Het seniorenrestaurant als innovatieve oplossing

Om tegemoet te komen aan de wens van de senioren uit de wijk hebben Suderigge en Dienstencentrum Senioren Lemmer een innovatieve oplossing bedacht. Het Dienstencentrum Senioren in Lemmer wordt op dinsdag en donderdag beschikbaar gesteld als seniorenrestaurant waar senioren samen kunnen genieten van een lekkere en verantwoorde maaltijd. En die maaltijd komt dan vanuit de keuken van het woonzorgcentrum Suderigge.

Wat kunt u van ons verwachten

  • Wie wil eten in het seniorenrestaurant kan kiezen uit een keuzemenu van 3 gangen. Vooraf wordt gevraagd een keuze te maken.
  • Mensen met dieetwensen of mensen die meer willen weten over allergenen in de maaltijd kunnen dat altijd van te voren overleggen.
  • Bij het eten kan desgewenst ook wat te drinken worden besteld.

Reserveren en betaling

  • Tot 2 dagen voor het bezoek aan het restaurant kan een reservering worden gemaakt. Wie wil reserveren belt met de receptie van het woonzorgcentrum Suderigge op telefoonnummer 0514 – 72 92 00. Wie al gebruik maakt van de Tafeltje Dekje maaltijden, maar  liever gezellig wil komen eten in het restaurant, belt daarvoor ook naar de receptie van het woonzorgcentrum van Suderigge. Telefoonnummer 0514 – 72 92 00.
  • De bijdrage voor een maaltijd in het seniorenrestaurant is  € 9,95. Dit is hetzelfde bedrag als een Tafeltje Dekje maaltijd. Er kan contant worden afgerekend bij de receptie van het woonzorgcentrum Suderigge. Ook pinnen is mogelijk.