Wil jij zelf leren googelen, mailen en appen?

Leer in 8 keer hoe je veel digitale zaken aanpakt. Foto bibliotheek Lemmer

LEMMER – Vanaf 27 maart gaan we weer aan de slag met de cursus Leren Computeren. Bibliotheken Mar en Fean geeft de cursus in Bibliotheek Lemmer. Leer hoe jij kan googelen, mailen en appen in acht ochtenden van 10.00 – 12.00 uur.

Ingewikkeld

Steeds meer zaken kun je online regelen. Werk zoeken, iets kopen of een afspraak maken bij de gemeente. Het is handig dat steeds meer online te regelen is, maar soms is het ook wel erg ingewikkeld.

Eerst de basis

De cursus is opgedeeld in drie onderdelen. Eerst gaan we aan de slag met de basis, waar je leert slepen, scrollen en e-mailen. Daarna gaan we zoeken met Google, websites bekijken, downloaden en iets aanvragen. Ook gaan we bezig met de zeven gouden regels van veilig internetten en ga je oefenen om deze toe te passen. Zo kan jij binnenkort veilig én zelfstandig omgaan met de computer.

Meld je aan of kom langs

Door deze cursus te volgen kan jij digitaal mee blijven doen. Zo kan jij zelfstandig afspraken maken, inloggen met de DigiD en nog veel meer. Interesse in deze cursus? Kom langs in een van onze bibliotheken of meld je aan via bmf.op-shop.nl