Werkplaats Op de Hoek overgenomen

Johannes links op de foto, Meine Jelle rechts.

LEMMER – Per 1 januari 2022 heeft oud-medewerker Johannes Bouwman de werkplaats van Autobedrijf Op de Hoek in Lemmer overgenomen. Johannes, die samen met zijn gezin in Lemmer woont, gaat zelfstandig met de werkplaats verder onder de naam Bosch Car Service Bouwman.

Uitdaging

Na een dienstverband van ruim twaalf jaar bij Autobedrijf Op de Hoek, heeft Johannes de afgelopen zeven jaar veel kennis opgedaan bij Koskamp B.V., een groothandelaar in automaterialen. Bij dit bedrijf heeft hij zich vooral beziggehouden met het ontwikkelen van een gezonde formule voor het autobedrijf. Met de werkervaring die hij hier en bij Op de Hoek heeft opgedaan, gaat hij deze nieuwe uitdaging graag aan.

Verkoop occassions

Meine Jelle Op de Hoek zal met de verkoop van occasions blijven doorgaan en Johannes zal het werkplaatsgedeelte op zich nemen. Het team van monteurs zal in de huidige samenstelling de werkzaamheden blijven uitvoeren, hierdoor zal de vertrouwde service van Op de Hoek ook onder de vlag van Bosch Car Service Bouwman worden voortgezet.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!