(W)EET – Waargebeurde thriller door (oud) Lemster

Engelina Jonk, die jaren in Lemmer heeft gewoond, heeft een waargebeurde thriller geschreven.

“Lieve mensen, ik leef nog en ben daar tot op de dag van vandaag erg dankbaar voor. Als je je leven dreigt te verliezen ga je er anders instaan. Het heeft geestelijk en zeker lichamelijk een behoorlijke impact gemaakt op mijn leven van nu.
Met mijn waargebeurde thriller ‘Ontsnapt aan de dood’ wil ik dan ook laten zien hoe je zó makkelijk kan worden meegezogen in een wereld die je niet voor ogen had.

Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit… Het is bijna wekelijks in het nieuws en ook mijn boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien. Als je eenmaal in het web van de criminelen zit, is een weg eruit bijna onmogelijk. Het maakt overleven een kunst op zich.
Dat maakt mijn boek genaamd ‘Ontsnapt aan de dood’ gezien de ernst van het verhaal zeer urgent.

Ik ben op zoek naar ‘funders’ om mijn boek daadwerkelijk te kunnen uitgeven!
Hier kun je mijn project bekijken: project/ontsnapt-aan-de-dood
Al vanaf € 10,- steun je mij.
Hoe hoger de donatie, hoe mooier de tegenprestatie.
Word jij mijn funder?
Hoopvolle groet,
Engelina Jonk
Na vandaag (zondag) is dit artikel terug te vinden op Lemsternijs onder de rubriek Ook Leuk> (W)EET

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!