Vrijdag 14 juni: Nacht zonder Dak

LEMMER – Vrijdag 14 juni gaat het dak eraf! Dit mag je niet missen!

Slapen in zelfgemaakte krotten

Nacht zonder Dak is een event waarbij jongeren in een zelfgemaakt krot (dozen) slapen om zich in te leven in het leven van straatjongeren. Ze laten zich na aanmelding online sponsoren door vrienden, familie en kennissen. Het bedrag komt in de grote pot terecht van Nacht Zonder Dak van Tearfund, die dit geld inzet om jongeren te helpen in onder andere Nepal en Oeganda.

Spellenavond

In Lemmer zorgt de leiding van Nacht Zonder Dak, dat er ‘s avonds na het bouwen van de krotten een avontuurlijke spellenavond plaatsvindt. In het krottendorp is er onder andere een lasergame en een escape-room. Het Thema is: “VERBREED JE HORIZON, HET DAK ERAF”. Het vindt plaats op het terrein aan de Lemsterweg 46 (Net buiten Lemmer).

Meedoen

Wil jij meedoen omdat je straatjongeren een betere toekomst wil geven? Vraag dan eerst aan je ouders of verzorgers of je mee mag doen op vrijdag 14 juni. De aanvang is 19.00 uur waarbij de ouders een kopje koffie/thee kunnen krijgen. Na een poosje staan de kinderen al te popelen om te beginnen met het bouwen voor hun nachtverblijf. Op zaterdag 15 juni na een heerlijk ontbijt, kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Als je mag, volg dan de inschrijfinstructies onderaan.
Twijfel je of heb je meer info nodig? Bel of app of mail gerust met één van de leiding.

De organisatoren

De activiteit wordt georganiseerd door de jeugdgroep van de Protestantse Gemeente Lemmer en de Baptistengemeente Lemmer. Je hoeft niet kerkelijk aangesloten te zijn om mee te doen. Iedere jongere van groep 8 t/m 16 jaar is welkom.

Wij hebben er zin in. Alinda Hofstra ( 06-15170632) zijmail@yahoo.com Hessy Hoekstra (06-10653557) en Akkie Schilstra (06-52093890)

Meer informatie

Op de website Ik support ‘Nacht zonder Dak 2024‘ is meer informatie te vinden en kunnen mensen doneren.
Samen maken we van deze actie een succes. Doe mee!