Veldsink – Ferwerda & Zij is de Makelaar openen kantoor in Lemmer

LEMMER – Vanaf oktober opent Veldsink Ferwerda & Zij is de Makelaar een nieuwe vestiging aan de Zeedijk 2 A in Lemmer. Veldsink – Ferwerda en Zij is de Makelaar zijn al jaren in Joure gevestigd als onafhankelijk financieel advieskantoor, bankzaken en makelaar. De persoonlijke en laagdrempelige benadering van Veldsink – Ferwerda & Zij is de Makelaar wordt in de regio enorm gewaardeerd. Dat is ook het geval in de regio Lemmer waar van oudsher veel relaties de weg naar
het kantoor in Joure weten te vinden.

Om de service en dienstverlening in deze regio dan ook te optimaliseren opent Veldsink – Ferwerda & Zij is de Makelaar nu een 2e vestiging in Lemmer. Iedereen kan bij deze vestiging terecht voor een onafhankelijk advies over verzekeringen en hypotheken, maar ook voor de taxatie van hun woning, of begeleiding bij de verkoop van een huis.

Tjalling Postma als bekend gezicht

Ysbrand Hempenius:”Wij zijn een regionaal werkend kantoor en u treft bij ons vertrouwde gezichten aan in beide vestigingen. Met de komst van Tjalling Postma krijgt het kantoor nog meer een regionaal gezicht, een bewuste keuze. We wilden bovendien al langer een vestiging openen in Lemmer en we zijn dan ook zeer trots dat we dit nu kunnen realiseren.”

Mensen die geinteresseerd zijn in de diensten van de bedrijven, zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen aan de Zeedijk 2A in Lemmer. Meer informatie is ook te vinden op de website van Veldsink Ferwerda & Zij is de Makelaar.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!