Veenstra CCO BV en Groenewold Media BV gaan samen 

‘Wij gaan voor design in de volle breedte!’

WOLVEGA/LEMMER – Veenstra CCO in Wolvega en Groenewold Media in Lemmer gaan samen verder onder de naam Veenstra Design. Door alle expertise samen te voegen, kunnen bedrijven hier terecht voor design in de volle breedte. Van stand- en interieurbouw tot webdesign en drukwerk.

Oprichters van Veenstra CCO, Maarten en Jellie Veenstra, Veenstra CCO in 35 jaar uitgebouwd tot een begrip in de stand- en interieurbouw in zowel Nederland als daarbuiten. Voor Marten en Jellie Veenstra is het “tijd voor een andere invulling van ons leven”. Het stokje wordt overgedragen aan Alwin Deems en Niesje Katers. Marten Veenstra blijft op creatief gebied bij de onderneming betrokken.
2019 is een explosief jaar voor ondernemersechtpaar Alwin Deems en Niesje Katers.
In januari namen ze Groenewold Media over en nu, een klein jaar later, volgt Veenstra CCO. Het bedrijf heeft nu twee vestigingen met 25 medewerkers in Lemmer en Wolvega.

Karakter
Alwin Deems heeft met zijn bedrijf een missie: ‘We willen ondernemers helpen bij hun profilering met exclusieve ontwerpen en vakmanschap. Wij gaan samen met onze klanten op zoek naar het karakter dat hen onderscheidt van anderen en ontwerpen daar unieke designs voor. Die werken we uit in verschillende communicatiemiddelen. Of het nu gaat om een website, grafisch ontwerp, drukwerk, sign of stand- en interieurbouw: we hebben alles in huis en gaan voor design in de volle breedte. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle middelen elkaar versterken.’
Veenstra CCO richt zich al jaren op ruimtelijke vormgeving en realisatie in de vorm van stand- en interieurbouw en sign met opdrachten voor toonaangevende klanten. Door de samenvoeging met Groenewold Media breidt het bedrijf zijn activiteiten uit met webdesign, marketing, print- en drukwerk en grafische vormgeving.

Zichtbaar maken
Door het samengaan van de twee bedrijven werkt Veenstra Design zowel voor grote internationale en nationale ondernemingen als Friese organisaties en bedrijven. Niesje Katers: ‘Wij bieden totaalconcepten. Het is onze missie om elke klant te verrassen en hen te helpen om zichzelf op een unieke manier zichtbaar te maken.’

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!