Vakgarage Aukema – € 200 in fooienpot

LEMMER – Voor de 5e maal werd de fooienpot van Vakgarage Aukema geteld en gedoneerd aan de stichting ‘Ramon scoort tegen kanker. Dit keer zat er een bedrag van 200 euro in de pot. Eigenaar Eric en zijn vrouw Yvonne zijn al vanaf het begin heel betrokken bij de stichting van Ramon.
Het verhaal van Ramon, in 2012 kreeg hij lymfeklierkanker, greep hen erg aan.. Zo’n 5 jaar geleden besloten zij een fooienpot op de balie neer te zetten om hiermee de stichting te steunen. Eric vult de pot altijd aan tot een mooi rond bedrag.. en Yvonne zegt dat ze via deze weg iedereen wil bedanken die een bijdrage in de pot heeft gedaan.

De stichting ‘Ramon scoort tegen kanker’ zamelt geld in voor kinderen met kanker die voor een behandeling naar het buitenland moeten maar ook voor kinderen die binnen Nederland behandeld moeten worden. De reis en verblijfskosten van de familieleden worden dan niet vergoed en behalve dat je een ziek kind hebt komen er dan vaak ook nog financiële spanningen bij. Voor het zieke kind zelf zijn er allerlei organisaties die hen even de pijn doen vergeten maar bij de financiële consequenties wordt vaak niet stilgestaan. De stichting voorziet daarom in een behoefte.
Inmiddels zijn er al meer dan 90 gezinnen financieel ondersteund.
Meer info: ramonscoorttegenkanker.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!