Vacature: Zeilmakerij de Vries Maritiem zoekt zeilmaker/tentenmaker/kappenmaker

Zeilmakerij de Vries Maritiem heeft leuke functies vacant.

LEMMER – Ben jij op zoek naar een unieke baan waar ambacht en moderne techniek samenkomen? Zeilmakerij De Vries Maritiem, een van de oudste zeilmakerijen van Nederland, is op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich willen specialiseren in het inmeten en monteren van buiskappen en andere tenten aan boord van schepen.

Ervaring? of wil je het vak graag leren?

Of je nu ervaring hebt in het vak of het graag wilt leren, wij bieden je een veelzijdige en afwisselende functie. Je werkzaamheden vinden zowel binnen als buiten plaats, voornamelijk in jachthavens op boten. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een inspirerende werkomgeving, waarbij we beschikken over veel moderne apparatuur.

Prettige en ongedwongen werksfeer en flexibele werkuren

Bij Zeilmakerij De Vries Maritiem heerst een prettige en ongedwongen werksfeer. We bieden onze medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Daarnaast zijn de werkuren flexibel, waardoor je werk goed te combineren is met andere leuke dingen die het leven biedt.

Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken of ken je iemand die perfect in ons team past? Neem dan contact met ons op! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan mooie projecten op het water.

Interesse? Stuur je motivatie naar info@zeilmakerijdevriesmaritiem.nl of bel ons direct op 0514 – 56 20 15.

Kom bij ons aan boord en navigeer met ons naar een prachtige toekomst bij Zeilmakerij De Vries Maritiem! Vuurtorenweg 1, 8531 HJ te Lemmer.