VACATURE – Allround monteur

Om de zeilboten in topconditie te houden is Enjoy Sailing IJsselmeer op zoek naar een

ALLROUND MONTEUR

WIJ
Enjoy Sailing IJsselmeer is een jong en dynamisch bedrijf met in 2020 maar liefst 24 Bavaria zeiljachten in de verhuur.
We bestaan dit jaar 4 jaar en we groeien flink door.
In Jachthaven de Friese Hoek in Lemmer hebben we een fantastische uitvalsbasis voor onze klanten die genieten op het IJsselmeer, de Friese meren en de Wadden.
Ons team bestaat momenteel uit 7 medewerkers.

JIJ:
Jij bent een positief ingestelde techneut met liefde voor jouw vakgebied. Je kunt goed analyseren en denkt in oplossingen. Dat het je eventueel aan ervaring op zeilboten ontbreekt is geen probleem, zeker niet wanneer je leergierig bent. Je kunt goed zelfstandig werken, je bent nauwkeurig en kan goed communiceren. Een woordje Duits spreken en kunnen varen is een pré maar geen must!

SAMEN:
Samen formeren we een enthousiast team en leveren de kwaliteit die de verwachting van de klant overtreft. We kijken naar werktijden die aansluiten bij onze behoefte. Daar past wat jou betreft sporadisch een zaterdagochtend of zondagmiddag gedurende de zomermaanden tussen. Wij bieden een passend salaris dat overeenkomt met jouw werkervaring. We bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen en mee te denken in alle processen. Kortom, we bieden een toffe baan in een leuk en enthousiast team.

REAGEER DIRECT
Denk je dat dit de baan is die bij je past?
Pak dan de telefoon en bel met Walter Knopper op 0514-564994 of stuur een E-mail naar
walter@enjoysailing-ijsselmeer.nl met je CV

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!