Ús Foppe zaterdag 18 januari

LEMMER – In de theaterzaal van De Hege Fonnen is het theatercollege Ús Foppe: fascinerende Friese voetbalpersoonlijkheid met gespreksleider Evert ten Napel

Wie de naam Foppe hoort, denkt maar aan één persoon: de eigentijdse bril dragende Fries, die landelijk bekend werd door als trainer met Jong Oranje in 2006 en 2007 het Europees Kampioenschap te winnen en door zijn opmerkelijke resultaten bij sc Heerenveen.
Wat Foppe de Haan zo’n uniek mens maakt is dat hij op een ingetogen en onopvallende manier mensen weet te bewegen om het beste uit zichzelf naar boven te halen, waardoor een team of groep beter presteert. Zowaar geen sinecure!
En zijn manier van werken, motivatie en leiderschap weet hij ook nog nauwgezet, met enthousiasme en aansprekende voorbeelden onder woorden te brengen, zodat een ander er ook iets van op kan steken.
Ús Foppe is één van ons, emotioneel, onomwonden en een mensenmens.
Een discrete persoonlijkheid die toch kleurrijk is.  Een leider zonder kapsones.  Een charismatische figuur die niet op zijn strepen gaat staan.  En een bijzonder aimabele man die zeer komisch uit de hoek kan komen.
Samen met gespreksleider Evert ten Napel komt Foppe goed tot zijn recht omdat er ruimte en tijd is zijn (voetbal)leven uit de doeken te doen, zijn (levens)visie te delen met zijn publiek, aanstekelijke anekdotes aan te snijden en iedere toehoorder gelouterd, opgewekt en gemotiveerd naar huis te laten gaan.
Zaterdag 18 januari in De Hege Fonnen
Aanvang 20.00 uur: Entree: €15,00 incl. pauzedrankje

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!