Uitzonderlijke maandactie: Cryolipolyse & Tanden bleken bij Salon Shine 

LEMMER – Bij Salon Shine is er weer een uitzonderlijke maandactie. Zowel de Cryolipolyse als een behandeling om tanden te bleken is deze maand extra voordeling.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is dé oplossing voor plaatselijk vet dat niet verdwijnt met sporten of diëten.  De krachten van moeder natuur zetten we in onze salon graag in. Het lijkt eens stukje magie maar het is heel wetenschappelijk.  In een notendop: Door plaatselijk vet te bevriezen worden de vetcellen gekristalliseerd en afgebroken door het lichaam.
Deze maand is cryolipolyse éxtra magisch. Een kuur van 3 behandelingen voor één zone is normaal €299,- maar deze maand maar €250,-.

Een cryolipolyse kuur voor twee zones is normaal €499,- en nu maar €425,-.

Meer informatie nodig of een rondleiding?

Heb je meer overtuiging nodig of vind je het spannend? Je mag ons altijd een berichtje sturen voor meer info of een vrijblijvende rondleiding.

Tanden bleken

Deze maand is tanden bleken extra voordelig. Normaal kost een behandeling €49,- deze maand in de aanbieding voor €37,50. De behandeling is onschadelijk, pijnloos en snel. Na 30 minuten loop je stralend Salon Shine uit.

Afspraak maken

Heb je interesse in een van deze uitzonderlijke maandacties neem dan contact op met Salon Shine, Houtsaachmole 25 in Lemmer. Dit kan online via Afspraak maken.  Bellen voor een afspraak kan op 06-17327268. Mailen doe je op info@salonshinexl.nl.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!