Twee weken lang in de vakantie gezellig spelletjes doen in zwembad Ny Sudersé

LEMMER – Tijdens de vakantieperiode van 24 april tot en met 6 mei, wordt er in zwembad Ny Sudersé  (Industrieweg 2A in Lemmer, beneden bij de BeachClub) weer van alles georganiseerd. Dit betekent twee weken lang gezellig spelletjes doen in het zwembad,  gewoon heerlijk dobberen in het water, van de glijbaan, door de stroomversnelling of heerlijk ontspannen op de bubbelbank.

Zo werkt het

Op elke doordeweekse dag worden de spelletjes van 13:00 – 15:30 uur georganiseerd. Zodra een spel begint, kan een kind aanhaken. De spelen wisselen per dag en hangen ook af van het aantal kinderen dat zich op dat moment in het bad bevindt. Als het bijvoorbeeld heel erg druk is, worden bepaalde activiteiten niet gedaan in verband met de veiligheid en de zwemruimte in het water. Op die manier blijft het voor iedereen leuk. Wie zich verzekerd wil zien van deelname aan de spelletjes kan het beste zo vroeg mogelijk komen. De ervaring is namelijk dat het best druk kan worden. En er kan maar een maximaal aantal zwemmers in het bad en in verband met het toezicht zit er ook een limiet aan het aantal zwemmers.

Entree; niks extra’s alleen maar de normale entreeprijs

Voor het deelnemen aan de spelletjes wordt geen extra entree geheven. Er geldt alleen de normale entreeprijs van 5,50 euro per persoon en de spelletjes zijn dan verder helemaal gratis. Wel zijn er leuke prijsjes te winnen.

IJsje, drankje of tussendoortje

Ook aan de inwendige mens is gedacht: In de kiosk in het zwembad is weer een nieuw assortiment aan ijs, drinken en tussendoortjes te verkrijgen. En dat kan dan op het gezellige terras worden genuttigd. Bovendien wordt het zwembad zo langzamerhand omgetoverd tot een echt Oranje ‘huis’. De oranjesfeer voert dan ook de boventoon en daarvan kan optimaal genoten worden door zowel jong als oud.

Zwembad gesloten

Op Koningsdag 27 april en op bevrijdingsdag 5 mei is het zwembad gesloten. Alle doelgroepzwemmen en het leszwemmen gaat gewoon door in de rest van de vakantieperiode tenzij ze dus op 27 april of 5 mei vallen. Meer informatie over het zwembad is te vinden op de website: Ny Sudersé

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!