Tsjerkepaad Fryslân

LEMMER – Wat is er mooier dan het bezoeken van een oud kerkje in Friesland? Nergens zijn er zoveel kerken als in Fryslân! Tijdens Tsjerkepaad zijn gedurende de zomer meer dan 250 Friese kerken vrij toegankelijk. Van 2 juli tot en met 10 september zijn gastvrije vrijwilligers beschikbaar om uitleg te geven. De kerken zijn open voor iedereen die erfgoed, kunst, stilte, ontmoetingen, rust of meditatie waardeert! (zie: www.tsjerkepaad.nl)
Tijdens “Tsjerkepaad” staan op zaterdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur in Lemmer de deuren van de Rooms Katholieke kerk en de “Tsjerke oan it Dok” ook open.

Kerk voor jong en oud

Het thema dit jaar is “Kerk voor jong en oud”.  Kom met uw kinderen of kleinkinderen eens een kijkje nemen in de kerk. Kinderen zijn vaak heel belangstellend en nieuwsgierig. U kunt ze vertellen wat u van de kerk weet.
Er is een blad met informatie en vragen speciaal voor de kinderen waarmee jullie samen een tochtje door de kerk kunnen maken.

Muzikaal Moment

Op deze zaterdagen om 15.00 uur is er in de “Tsjerke oan it Dok” ook weer een “Muzikaal Moment” Dit in samenwerking met Stichting Oud Lemmer. Verschillende zangers en muzikanten brengen dan hun passie ten gehore. Kijk voor het muziek programma op Stichting Oud Lemmer

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!