Total Beauty Skin is verhuisd

LEMMER – Per 1 juni is Total Beauty Skin verhuisd naar de Taanderij 6a te Lemmer. Na 7 jaar lang de schoonheidssalon te hebben gehad op de van Rijgersmapark 4 was het nu tijd voor Ilona Bouwman  om met haar team te verhuizen naar een groter pand. Een pand van maar liefst 360m2 met Beauty & Wellness.

Uitbreiding behandelingen en diensten

Je kon bij Total Beauty Skin al terecht voor verzorgende en huidverbeterende behandelingen, handverzorging, pedicure, lichaamsmassages en verf -,en harsbehandelingen. Maar dit jaar breiden we uit met onze behandelingen en belevenissen
met onder andere Hamam treatments, lichaamspakkingen en vernieuwde behandelingen op gebied van huidverbetering. En er volgt nog meer. Zo komt een kapsalon het team versterken, is er vanaf augustus een Privé Spa en heeft Vrouw&Praktijk  zich in het pand gevestigd.

Kapsalon

Per september start kapster Robin Teunissen met haar kapsalon binnen de salon. “Met welk merk ze gaat werken maken wij binnenkort bekend.”

Privé Spa

“Vanaf augustus openen we de ‘Prive Spa’ waarbij je heerlijk privé kunt relaxen onder andere in een whirlpool en in diverse sauna faciliteiten. Je kunt per uur relaxen maar ook bieden wij arrangementen aan waarbij je de ‘Privé Spa’ kunt combineren met een behandeling na keuze.”

Vrouw&Praktijk

“En dit is nog niet alles: per juni is ook Maaike gestart van Vrouw&Praktijk bij ons aan de Taanderij. Maaike is orthomoleculair voedingstherapeut, hormoonspecialist én heeft een medische achtergrond als (docent) verpleegkundige vanuit het UMCG. Wij zijn erg blij met deze aanvulling op onze locatie, zodat de vrouw ook van binnenuit haar gezondheid kan aanpakken. We maken dan ook graag gebruik van elkaars expertise om jullie zo goed mogelijk te helpen.

Meer informatie

“Voor meer informatie over onze behandelingen en nieuwtjes verwijzen wij jullie naar onze website: www.totalbeautyskin.nl of volg ons op onze insta pagina @totalbeautyskin en vrouwenpraktijk_cyclusexpert

De officiële feestelijke opening volgt als alles klaar is in het pand. Dan zal ook de datum bekend worden gemaakt van die opening.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!