Toaniel en sa geeft improvisatielessen

Improviseren helpt je bij je toneelspel, maar ook in het dagelijkse leven.

LEMMER – Toaniel en sa start vanaf dinsdag 9 januari weer met improvisatielessen. Plezier en speelsheid maakt de lessen laagdrempelig.

In het dagelijks leven ben je, vaak onbewust, voortdurend aan het improviseren. Maar voor (toneel)spelers is bezig zijn met improvisatie een absolute verrijking.

Wat leer je

Er worden verschillende vaardigheden getraind: luisteren, kijken, karakters neerzetten, timing, emotionele expressie, fysieke uitdrukkingsvaardigheden, verhaaltechnieken, scene opbouw, etc.

De basisbegrippen zijn : accepteren, positiviteit, fouten durven maken en leren samenwerken, de ander laten schitteren in plaats van jezelf en je fantasie durven te gebruiken. Kun je leren spontaan en creatief te zijn? Fantasie en creativiteit heeft iedereen. Leren improviseren is voor een groot deel het weghalen van de blokkades.

Ook mooi in het dagelijks leven

Dit is ook mooi voor in het dagelijks leven. Je wordt vrijer in je doen en laten. Je durft meer, je doet het gewoon en merkt dat het werkt. Je komt erachter dat je meer kan dan je dacht en soms sta je versteld van je eigen fantasie.

Meer informatie

Plezier en speelsheid bij de lessen maakt het laagdrempelig.
De improvisatielessen starten dinsdag 9 januari weer. De tijden zijn: Jeugd (13 t/m 17) van 17.00-18.00 uur en volwassenen van 19.30-21.00 uur.

Meer informatie op de website Toaniel en sa

Kom gerust een keer meedoen!

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!