Tickles opent kantoor in Amsterdam

LEMMER – Full service E-commerce bureau Tickles gaat uitbreiden naar Amsterdam.
Vanaf vandaag, maandag 12 februari, is het voor klanten en bezoekers van Tickles mogelijk om het kantoor in Amsterdam te bezoeken.
Een logische stap, gezien er vanuit de randstad veel vraag is naar een lokaal bezoekadres.

Een snelle groei
Sinds vandaag heeft Tickles officieel een locatie in Amsterdam. Tickles vierde onlangs haar vijfjarige bestaan en is van een 3 man sterk team, uitgegroeid naar een bureau met 17 medewerkers. Dit alles gebeurt nog steeds vanaf het Tickles kantoor, welke gevestigd is aan het van Rijgersmapark hier in Lemmer. Van oorsprong bouwde Tickles Magento webshops, wat vandaag de dag nog steeds de core business is.
Naast de bouw en ontwikkeling van Magento webshops, verzorgt Tickles ook de online marketing van diezelfde webshop eigenaren. Met dit totaalpakket aan diensten, gaat Tickles nu ook de markt in de regio Amsterdam bedienen.

Aanwezigheid Amsterdam
Tickles heeft tal van projecten lopen in verschillende delen van Nederland. Algemeen Directeur Jens Kooijenga vertelt: “Omdat er steeds meer projecten lopen in de regio Amsterdam, werd het tijd om hier ook fysiek aanwezig te zijn.” Tickles blijft gewoon actief in Lemmer, de uitbreiding naar Amsterdam is een manier om ook de klanten in deze regio te voorzien, en potentiële klanten de gelegenheid te geven Tickles in Amsterdam te bezoeken.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!