Tickles genomineerd voor Meet Magento Awards 2018

LEMMER – Tickles is genomineerd voor de Meet Magento Awards 2018. De nominatie hebben zij ontvangen voor de door hen gebouwde kassa Yild.
Tijdens het Meet Magento event op 1 juni in Utrecht worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Wat is Yild
Yild is een kassasysteem voor Magento. Het is een uitbreiding op het al bestaande webshop systeem. Het handige hiervan is dat er geen koppeling meer nodig is tussen de shop en de kassa, waardoor de Yild kassa veel sneller verwerkt en altijd de meest actuele gegevens in het kassasysteem aanwezig zijn.
Winkelmedewerkers kunnen via een tablet (Ipad), kassasystemen of computer de kassa in de winkel bedienen. Het gehele proces van afrekenen wordt hiermee voor zowel de winkelmedewerker als klant erg gemakkelijk.

‘t Anker Lemmer
‘t Anker Wonen Mode Kado in Lemmer was op zoek naar een kassa die gemakkelijk kon worden gekoppeld met het webshop beheer systeem van ‘t Anker, Magento. ‘t Anker biedt namelijk al haar producten ook online aan in een webshop.
Tickles heeft voor ‘t Anker een kassa gebouwd welke de gegevens rechtstreeks uit de Magento webshop ophaalt. Dit concept is verder ontwikkeld door Tickles en zo is uiteindelijk Yild ontstaan.

Stemmen
Tickles wil graag de award winnen, zodat zij Yild nog verder kunnen ontwikkelen en internationaal kunnen uitrollen.
Je kunt Tickles een handje helpen door te stemmen via: https://bit.ly/stem-yild

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!