Te Koop: Bedrijfshal met energiezuinige vrijstaande en ruime bedrijfswoning

BANT – Werken en comfortabel wonen combineren? Nu te koop in Bant een royale bedrijfshal met een ruime vrijstaande en energiezuinige bedrijfswoning op 10 kilometer van Lemmer.

Het pand met de woning ligt direct naast de snelweg A6 op het bedrijventerrein van Bant en heeft in totaal 4.191 m² eigen grond. Vanuit de woning is er prachtig vrij uitzicht over de landerijen, dus voor mensen die van vrijheid en natuur houden een absolute aanrader. De tuin rondom is voorzien van verharding, maar ook van beplanting en een vijverpartij en aan de achterzijde is een serre aangebouwd.

De woning

De woning is gebouwd in 2002 en in 2008 voorzien van uitbouw met een onder andere een grote slaap- en badkamer op de begane grond. Verder is het huis voorzien van een grote aangebouwde serre, luxe keuken, badkamer, 4 slaapkamers op de verdieping en een grote bergzolder. De woning heeft energielabel A en is dus zuinig als het gaat om energieverbruik.

De royale bedrijfshal

Direct achter de woning staat een royale bedrijfshal van ca. 1.098 m² met kantine/ kantoorruimte (ca. 75 m²) op de verdieping. Alles compleet met sanitair. Het buitenterrein is verder verhard en de loods is momenteel in gebruik als stalling en opslagbedrijf. Op het gebouw rust een bedrijvenbestemming, categorie 3. De bedrijfshal is een grote functionele ruimte en verdeeld in twee delen waarbij het voorste gedeelte is voorzien van vloerverwarming en is geïsoleerd. Het achterste gedeelte is grotendeels geïsoleerd. De bedrijfshal is verder voorzien van meterkast, krachtstroom, tl verlichting, eigen cv-ketel en toilet voorzieningen voor dames en heren. De toegang tot het pand is via een grote overheaddeur en aparte grote schuifdeur. Op de verdieping is een grote kantine/ presentatieruimte/kantoor (ca. 15 x 5 meter) gebouwd met keukenblok. De huidige indeling is eenvoudig naar eigen wens aan te passen. De multifunctionele bedrijfsruimte is daardoor geschikt voor meerdere doeleinden.

Met uitbreidingsmogelijkheden

Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld een extra bedrijfshal of extra verhard buitenterrein.

Centrale ligging

Het bedrijfspand en de woning liggen direct gelegen bij de op- en afrit van de A6. Dankzij de autosnelwegen A6 en N50 zijn plaatsen als Amsterdam, Groningen en Utrecht binnen een uur bereikbaar.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op: https://www.shmakelaars.nl/een-bedrijf-begint-bij-ons/banterkade-1-a-te-bant/