Superbingo afsluiter Pinksterfestival De Brekken

LEMMER – Een heel weekend lang is er feest en gezelligheid rond restaurant De Brekken in Lemmer tijdens het Pinksterfestival. De superbingo op maandag 20 mei sluit het festival af. Je kan een Middellandse zee cruise winnen en heel veel andere geweldige prijzen. Tussendoor is er een optreden van Iris Kroes en van cabaretier Ronald Smink. Ook is er een DJ aanwezig. Natuurlijk is de presentatie in handen van de meest hilarische presentator van Friesland.

De eerste dag

Op vrijdag 17 mei beginnen we met een feest programma. Vanaf 19.00uur gaan de remmen los met diverse zangers en top Dj’s. Het feest duurt vrijdag tot 01.00 uur.

De grootste pubquiz van Friesland

Zaterdagmiddag 18 mei organiseren we een zeer leuke pubquiz. We hebben plek voor 75 teams. Professionele prestentatie en leuke prijsjes. De pubquiz is in de feesttent en begint om 13.30 uur. Teams van 2 tot 6 personen is de bedoeling. Maar gezelligheid staat voorop. Tussendoor krijg je hapjes en na afloop is er een BBQ.

Rauzer

Zaterdagavond hebben we Rauzer, deze band komt uit de regio en maakt er echt een feest van. We krijgen een gastoptreden van Helene Fischer T en achter de draaitafel staat DJ Henri Kicken die al diverse hits op zijn naam heeft staan. De feestavond begint om 19.00 uur.

Jawis op de zondagmiddag

Zondagmiddag 19 mei maken we plaats voor Jawis. Een graag gezien muziek trio uit de regio. De entree is gratis

Zondagavond: Melrose

Zondagavond maken we plaats voor Melrose, Melrose is al jaren een van de beste en grootste feestbands van Nederland. Deze mannen maken er een topfeest van. Tina Turner komt ook nog langs. Zo zie je maar, Naast Elton John en Bruce Springsteen komt ook Tina graag langs. Echter is dit natuurlijk wel een Tribute. DJ Kicken maakt de show compleet. De feestavond begint op 19.00 uur.

Superbingo als afsluiter: win een Middellandse zee cruise

Maandagmiddag 20 mei sluiten we af met een Superbingo. Je kan een Middellandse zee cruise winnen en heel veel andere geweldige prijzen. Tussendoor is er een optreden van Iris Kroes en van cabaretier Ronald Smink. Ook is er een DJ aanwezig. Natuurlijk is de presentatie in handen van de meest hilarische presentator van Friesland.

Oudhollandse Kermis

Het hele weekend is er een leuke kermis in de oude stijl. Onder anderen zweefmolen, schiettent en echte ouderwetse grijpmachines.

Braderie

Zoals elk jaar is er ook dit jaar een braderie. Deze is dit jaar 2 dagen lang. Op 1ste en 2de pinksterdag (19 en 20 mei) zal er een braderie zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Eten

Het restaurant is de hele dag open, tevens staat onze snackbar paraat voor de lekkere snelle hap. Reserveren voor het diner is wel slim om teleurstelling te voorkomen.

Kaarten/tickets

Opgeven, meedoen of mee feesten? Dit kan heel makkelijk via de site van restaurant de Brekken.
Op www.debrekken.nl bij events vind je alle mogelijkheden en de complete line-up van het weekend.

Het festival is in en rondom restaurant de Brekken, Brekkenweg 10 8531PM Lemmer.