Succesvol debuut voor Randy Matitawear

Op de voorgrond Randy Matitawear.

LEMMER – Zondag 13 januari stond de returnwedstrijd van Keukenhuis Lemmer tegen BC GO op het programma. Vorige week werd hier nog 4-4 tegen gespeeld.
Allereerst werden de punten weer verdeeld in het heren- en damesdubbel. Peter Dijkstra en Tjeerd Brandes controleerden hun partij. De dames Jeanette Bouma en Anouk Maatman hadden wederom geen antwoord op het spel van hun tegenstanders. Ook tijdens de enkelpartijen werd het verschil niet gemaakt. Tjeerd zat dicht bij setwinst in de 2e set, maar kon deze net niet binnenhalen. De van een blessure herstelde Randy Matitawear maakte zijn debuut. In drie sets hield hij zijn jonge tegenstander knap onder zijn duim. Anouk Maatman won en Petra Lok moest de winst aan haar tegenstandster laten.
Voor het eerst gingen Petra en Randy de strijd aan in de gemengddubbel, maar konden de winst nog niet verzilveren. Jeanette en Peter maakten het weer spannend. In drie games werd uiteindelijk de eindstand weer naar 4-4 getrokken en staan beide teams weer in balans. Zondag 27 januari de laatste thuiswedstrijd.

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!