STERKER start nieuwe groep

DFM – Ben je een vrouw uit de gemeente De Fryske Marren en de 50 gepasseerd? Lijkt het je fijn om in een groep vrouwen mee te doen aan enkele zinvolle workshops? Doe dan mee aan STERKER.
Dit voorjaar starten ze voor de zevende keer met een nieuwe groep.

STERKER is bedoeld voor 50-plus vrouwen die zich op meerdere gebieden willen versterken. Samen met leeftijdsgenoten nieuwe dingen en andere vrouwen leren kennen.
Deelname is gratis. Er wordt alleen een bijdrage voor de koffie gevraagd.

Bijeenkomsten
De groep komt wekelijks van 9 tot 12 uur bijeen en wordt begeleid door twee begeleiders, die zelf eerder aan een STERKER groep deelnamen. Als alle aanmeldingen binnen zijn wordt bekeken op welke ochtend en in welk dorp deze STERKER groep het beste bij elkaar kan komen, rekening houdend met ieders mogelijkheden.

Invulling
De eerste ochtend wordt besteed aan een uitgebreide kennismaking. In de vijf daaropvolgende ochtenden komen verschillende workshops aan bod, die vooraf door de groep zijn gekozen.
Voorbeelden: ontdek je sterke punten; weerbaar in en om huis; schrijf je sterk!; apps, leuk en handig!; opruimen met blijvend resultaat; veilig internetgebruik; uiterlijke presentatie. In de zevende ochtend staat het doen van vrijwilligerswerk en mantelzorg centraal.

Aanmelding
STERKER is een initiatief van Bibliotheken Mar en Fean en Miks welzijn. Voor vragen of aanmelding kun je (liefst voor 1 maart) bellen met Miks welzijn, 0513-414593 en vragen naar Rosalie de Konink. Ook kun je contact zoeken per mail via rdekonink@miks-welzijn.nl
www.bmf.nl
www.miks-welzijn.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!