Start verkoop woningen – Mooi Wetterwille

DELFSTRAHUIZEN – Zaterdag 19 mei start de verkoop van fase I van het nieuwbouwproject “Mooi Wetterwille” in Delfstrahuizen.
De eerste 10 van de in totaal 20 woningen gaan in de verkoop bij o.a. Makelaardij van Engelenburg in Lemmer.

Het woningbouwproject biedt de unieke mogelijkheid om te wonen aan de rand van het Tjeukemeer. De start verkoop wordt gehouden op de nieuwbouwlocatie zelf, van 10 tot 12 uur.
Potentiële kopers kunnen de kavels en bouwplannen bekijken en bespreken met de betrokken makelaars. Het gaat om halfvrijstaande woningen met een robuuste uitstraling van de jaren ’30 en toch de warmte en comfort van nu. Er kan gekozen worden tussen twee typen woningen die van alle gemakken zijn voorzien: of met een schilddak en de voordeur aan de voorzijde of met een zadeldak en de voordeur aan de zijkant. De woningen beschikken elk over een voor- en achtertuin en een houten berging. Een garage behoort tot één van de vele uitbreidingsmogelijkheden. De kavels variëren van 273 m 2 tot 358 m 2 en de koopsom is vanaf € 224.000,- v.o.n.

De woonwijk wordt ruim opgezet tussen het groen en is zo’n beetje aan het water. Projectontwikkelaar Zwanenburg Projecten verwacht zaterdag 19 mei een grote animo vanwege de unieke combinatie van rust, ruimte, gezelligheid, comfort en een prachtige ligging.
Meer informatie op www.mooiwetterwille.nl

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!