Springfun druk bezocht

LEMMER – De afgelopen drie zaterdagmiddagen kon de jeugd hun hart ophalen op de verschillende spectaculaire opblaasbare attracties van Pegasus Lemmer tijdens Springfun. De gratis activiteiten-reeks werd afgetrapt met verschillende springkussens voor de jongste kinderen. De zaterdag erop waren de uitdagende sweeper en de bounching balls aan de beurt en als klapper konden de kinderen afgelopen zaterdag volop springen op twee gave stormbanen.

Lekker in beweging

Gymnastiekvereniging Pegasus Lemmer vindt het belangrijk dat er leuke en sportieve activiteiten aangeboden worden, zodat kinderen lekker in beweging blijven en ervaren hoe leuk bewegen is. De trainers van Pegasus zijn volop ingezet om de activiteiten te begeleiden. Al vanaf februari organiseert de vereniging extra buiten-activiteiten voor leden en niet leden, met behulp van subsidies. “De jeugd is in beweging en het is een mooie PR voor de vereniging,” geeft Corina Hoekstra (bestuurslid) aan. Zij heeft zich hard gemaakt voor al deze extra impulsen.

Extra werk, maar plezier voor terug

“Het is extra werk voor de club, maar je ziet er zoveel plezier voor terug. We krijgen veel positieve reacties en kinderen hopen dat we dit vaker organiseren.” Of dit het geval is, kan de vereniging nu nog niet zeggen; de opblaasbare attracties huren is een dure aangelegenheid. “We zijn in ieder geval blij dat we dit tot nu toe konden aanbieden en dat er zoveel extra beweging is gecreëerd. Gelukkig zijn we het seizoen weer volop gestart met ons eigen sportaanbod in de sporthal De Hege Fonnen. Jong en oud bewegen wekelijks met veel plezier bij onze vereniging!”

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!